Az NN – Knives fontosnak tartja az állandó megújulást, a tehetségek felismerését és ötleteinek kivitelezését.

Terveid megvalósításában segítünk. Keress minket és dolgozzunk együtt, közösen.


Simon János

Simon János vagyok, a Magyar Kések és később a Magyar Késes Közösség (MKK) alapítója. A kések és a természet szeretete nálam sokkal több, mint hobby vagy szórakozás. Az elmúlt évtizedben több, mint 500 kést teszteltem és számos alkalommal a tervezésükben is szerepet vállaltam.

Tapasztalatszerzéseim alatt sokezer órát töltöttem a természetben, ahol reális képet kaptam arról, hogy mennyire fontos a kés, és annak használhatósága.

Napjainkban a külcsín sajnos sokszor fontosabb a megbízhatóságnál és a használhatóságnál. Számomra ez nem elfogadható. A kés nem egy eszköz a hátizsákban. Egy társ, aki, ha kell, megmentheti az életünket, a kés a karunk meghosszabbítása.

Késeimet ezen alapelv alapján tervezem és tesztelem. Minden modell a megjelenés előtt számos kemény feladaton megy keresztül és csak az általam elvárt eredmények után kerül gyártásra.


Iratkozz fel hírlevelünkre!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

[newsletter_form button_label="Feliratkozom"] [newsletter_field name="email"] [newsletter_field name="privacy"] [/newsletter_form]