VISZONTELADÓINKNAK

Szeretne hivatalos NN-knives viszonteladó lenni?

Elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden támogatást megadjunk a folyamatosan bővülő viszonteladói partnereink részére, Gyors és egyszerű rendelési lehetőséget kínálunk, szezonális ajánlatok, folyamatosan frissülő marketing anyagok.

NN Knives termékek minőség és élettartam garanciának köszönhetően, viszonteladóink maximális támogatást kapnak, hogy ügyfeleik a legjobb terméket és szolgáltatást kínálják.

nnknives.hu

Professzionális Modern Kés készítés

A technológia, a fejlődés olyan eleme a modern világnak, ami megkerülhetetlen. Az NN Knives Magyarországon elsők között alkalmaz ipari CNC marógépet termékei készítéséhez.

Az eljárás nagymértékben segít a körülményes műveletek gyorsításában és a minőségi gyártás növelésében. A CNC eljárás lehetővé teszi a modern pengeformák és megoldások kialakítását olyan precizitással, amire az ember kézműves eljárással nem képes.

Az így gyártott kések szimmetrikusak és pontosak lesznek tovább növelve a minőséget. Az eljárásnak köszönhetően nincs többé hosszas várakozás a késekre és bicskákra.

Cégünk a gépparkját folyamatosan fejleszti az elvárásokkal, kihívásokkal egyetemben.

Nézd meg kés kollekciónkat

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

[newsletter_form button_label="Feliratkozom"] [newsletter_field name="email"] [newsletter_field name="privacy"] [/newsletter_form]