Professional Körömvágó olló

A kiváló minőségű anyagokból készült manikűr olló biztosítja a precíz és biztonságos vágást a mindennapi használat során.

5.990 Ft

Raktáron (Szállítási idő 1-2 nap)

Kategória:

Professional Körömvágó olló

További információk

Penge anyaga

Rozsdamentes

Teljes hossz:

9,5 cm

Gyártás típusa

Standard

Gyártó

NN-Knives / Nagy István Érd

Termék leírása

Termék leírása

A manikűr olló nemcsak a körömápoláshoz, hanem az általános apró munkákhoz is ideális választás. Kiváló minőségű anyagokból készült, és gondosan tervezett kialakítása révén hosszú élettartammal és megbízható teljesítménnyel rendelkezik.

Kiváló minőség: A manikűr olló rozsdamentes acélból készült, amely tartós és ellenálló a korróziónak. Ez lehetővé teszi a precíz vágást a körömápolás során anélkül, hogy megsértené a bőrt vagy a körömágyat.

Ergonomikus: Az olló kényelmes és könnyen kezelhető, ergonomikus markolattal rendelkezik, amely lehetővé teszi a pontos és kényelmes fogást a munka során.

Kompakt méret: A manikűr olló kisméretű és könnyen hordozható, ami ideális az utazáshoz vagy a mindennapi használathoz. Kompakt mérete lehetővé teszi, hogy mindig kéznél legyen, amikor szükséged van rá.

Univerzális felhasználás: Ez az olló sokoldalú eszköz, amely nemcsak a körömápoláshoz használható, hanem az apróbb munkákat is elvégezheti, például a fonalfonás vagy más hobbikhoz kapcsolódó tevékenységeket.

További késeink

Aktuális híreink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

[newsletter_form button_label="Feliratkozom"] [newsletter_field name="email"] [newsletter_field name="privacy"] [/newsletter_form]