Maskara Zsebkés Agancs 4031

A Maskara bicska az egyik legismertebb és legszéleskörűbb felhasználási területtel rendelkező tradicionális magyar zsebkés.Ez a forma igen erős, széles pengével rendelkezik, ehhez pedig egy erős masszív markolat párosul. Ezen tulajdonságai miatt bátran ajánljuk étkezéshez, természetjáráshoz-túrázáshoz vagy akár mindennapos (EDC) használathoz. A kések markolatai eltérőek lehetnek a képen láthatótól, mivel a szarvasagancs természetességéből adódóan színárnyalataiban és mintázataiban különböző lehet, ezért minden egyes ilyen markolatú kés részben egyedinek számít.

29.990 Ft

Raktáron (Szállítási idő 1-2 nap)

Kategória:

Maskara Zsebkés Agancs 4031

További információk

Penge anyaga

X50CrMov15 – 1.4116 Rozsdamentes

Penge vastagság

2,5 mm

Penge hossza

85 mm

Teljes hossz:

195 mm

Nyitás

Körömvájat

Bakni anyaga

Réz

Markolat anyaga

Agancs

Gyártás típusa

Standard

Gyártó

NN-Knives / Nagy István Érd

Termék leírása

Termék leírása

A Maskara zsebkés eredete körül számos történet és legenda kering. Egyes legendák szerint a Maskara zsebkés hűséget és barátságot szimbolizált. Amikor valaki ajándékba kapta ezt a kést, az azt jelentette, hogy a másik fél megbízható és hűséges barát. Mindazonáltal ez az egyik legismertebb és talán az egyik legszéleskörűbb felhasználási területtel rendelkező tradícionális magyar zsebkés. Ez a forma igen erős, széles pengével rendelkezik, és ehhez egy erős masszív markolat párosul. Emiatt ezt a típust nyugodtan ajánljuk természetjáró-túrázó emberek felszerelésébe. Tökéletes társ lehet erdei körülmények és a mindennapos ( EDC ) kihívások alkalmával is.

További késeink

Aktuális híreink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

[newsletter_form button_label="Feliratkozom"] [newsletter_field name="email"] [newsletter_field name="privacy"] [/newsletter_form]