Custom 24-0203

Custom késeinket bátran ajánljuk mindazoknak, akik a legmagasabb minőségű anyagokból és kifinomult kézműves technikákkal készült kést keresik. Legyen szó gyűjtőkről, akik egyedi és értékes darabot szeretnének kollekciójukba, vagy mindennapi felhasználókról, akik egy megbízható és tartós kést keresnek.

Rendelhető (Szállítási idő 30-90 nap)

Kategória:

Custom 24-0203

További információk

Penge anyaga

Damasteel DS93X

Penge vastagság

4 mm

Penge hossza

140 mm

Teljes hossz:

270 mm

Bakni anyaga

Alpakka

Markolat anyaga

Vas fa

Gyártás típusa

Custom

Gyártó

NN-Knives / Nagy István Érd

Termék leírása

Termék leírása

Fedezze fel az exkluzív Custom késeinket, amelyek a legmagasabb minőségű anyagokból és kifinomult kézműves technikákkal készülnek. Ezek a kések nem csupán  eszközök, hanem műalkotások, amelyet mind a gyűjtők, mind a felhasználók nagyra értékelhetnek.

A Custom kések markolatai prémium egzotikus stabilizált fákból, valamint Mamut agyarból, műMamut fogból és modern kompozit anyagokból készülnek. Minden darab egyedi és megismételhetetlen.

A Custom kések elsősorban maroktüskés kivitelben készülnek, de elérhetőek full tang kivitelben is. A maroktüskés változat könnyebb és elegánsabb, míg a full tang kivitel maximális stabilitást és erőt biztosít, így bármilyen feladatra alkalmasak.

Legyen Ön gyűjtő vagy aktív felhasználó, Custom késeink mindig megbízható társa lesz. Különleges megjelenése és páratlan minősége miatt büszkén viselheti magával, akár a mindennapokban, akár különleges alkalmakra.

Válassza Custom  késeinket, és tapasztalja meg a prémium minőségű anyagok és a kifinomult kézműves munka tökéletes harmóniáját!

További késeink

Aktuális híreink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

[newsletter_form button_label="Feliratkozom"] [newsletter_field name="email"] [newsletter_field name="privacy"] [/newsletter_form]