Superior Csontozókés 16 cm

Különösen éltartó német rozsdamentes acél és csúszásmentes, résmentesen illeszkedő öntött polipropilén-PP markolat jellemzi Superior szériájú késeinket. Otthoni felhasználók és professzionális konyhai dolgozók részére egyaránt ajánljuk.

4.990 Ft

Raktáron (Szállítási idő 1-2 nap)

Kategória:

Superior Csontozókés 16 cm

További információk

Penge anyaga

X50CrMov15 – 1.4116 Rozsdamentes

Penge vastagság

2,5 mm

Penge hossza

16 cm

Teljes hossz:

28 cm

Markolat anyaga

PP ( polipropilén )

Gyártás típusa

Standard

Gyártó

NN-Knives / Nagy István Érd

Termék leírása

Termék leírása

A Superior szériájú kések német hengerelt (DIN1.4116 / X50CrMoV15) rozsdamentes acélból készülnek. Különösen éltartó, kemény de mégis kellően rugalmas penge jellemzi ezeket a késeket. A markolat polipropilén-PP csúszásmentes műanyag mely légmentesen illeszkedik a pengéhez ennek köszönhetően a baktériumok és a fertőtlenítőszerek nem űlnek meg a résekben. Karcsúsított, ergonomikus, csúszásmentes kialakítása miatt kényelmes és biztonságos használatot tesz lehetővé. Ezen kések sorozata kimondottan a háztartási felhasználók és gasztronómiai területen dolgozók számára lett tervezve.  A Superior szériájú kések gyártása során magasan képzett szakemberek ügyelnek minden részletre, hogy elégedettséggel töltse el a vásárlót mikor kézbe veszi.

További késeink

Aktuális híreink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

[newsletter_form button_label="Feliratkozom"] [newsletter_field name="email"] [newsletter_field name="privacy"] [/newsletter_form]