Custom Fejesgörbe Zsebkés Ében fa

A Fejesgörbe bicskát sokan a legesztétikusabb tradícionális zsebkés formának tartják. Bár a zsebkés inkább a férfiak kedvenc használati eszköze, ez a típus a hölgyek körében is népszerűnek számít. Kecses de erős, széles penge jellemzi épp ezért bátran ajánljuk étkezéshez, túrázáshoz vagy akár mindennapos (EDC) használathoz.

100.000 Ft

Raktáron (Szállítási idő 1-2 nap)

Kategória:

Custom Fejesgörbe Zsebkés Ében fa

További információk

Penge anyaga

RWL-34

Penge vastagság

2,5 mm

Penge hossza

90 mm

Teljes hossz:

205 mm

Nyitás

Körömvájat

Bakni anyaga

Réz

Markolat anyaga

Ében fa

Gyártás típusa

Custom

Gyártó

NN-Knives / Nagy István Érd

Termék leírása

Termék leírása

A Fejesgörbe bicska egy hagyományos magyar késforma, amely a legismertebb klasszikus zsebkések közé sorolja ezt a típust. Nevét a formájáról kapta, pengéje erős,széles de mégis kecses, markolata enyhén hajlított a pengéhez közel eső részén kiszélesedő baknival (fejjel) rendelkezik. Sokan a legesztétikusabb tradícionális zsebkés formának tartják. Bár a zsebkés inkább a férfiak kedvenc használati eszköze, ez a típus a hölgyek körében is népszerűnek számít. A forma jellegzetes kialakítása egyértelműen keleties jelleget mutat, ezért eredetét sokan a török hódoltság idejére vezetik vissza, bár erre vonatkozóan nincsenek egyértelmű bizonyítékok.

További késeink

Aktuális híreink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

[newsletter_form button_label="Feliratkozom"] [newsletter_field name="email"] [newsletter_field name="privacy"] [/newsletter_form]